.


Publicerad: (Uppdaterad: )

Helena Söderblom ny presschef på SOS Alarm

Helena Söderblom blir f o m den 21 mars ny presschef på SOS Alarm. Hon har fram till nu arbetat som borgarrådssekreterare för Joakim Larsson i äldre- och ytterstadsförvaltningen samt även arbetat som pressekreterare inom Moderaterna i Stockholms stadshus. Anders Klaström får en ny roll som ansvarig för samhällskontakter. 

Mia Bartelson Enayatollah, Chef Samhällskontakter och Kommunikation, välkomnar Helena Söderblom till SOS Alarm:

-    Helena har en bred erfarenhet av samhälle och politik som berör medborgaren i vardagsnära frågor. SOS Alarm har en otroligt viktig roll i att bidra till att skapa ett tryggare Sverige för alla. Ett transparent, tillgängligt och proaktivt pressarbete är en viktig pusselbit i detta arbete och något som Helena kommer att kunna utveckla ytterligare, säger Mia Bartelson Enayatollah.

Nuvarande presschef Anders Klarström kommer nu att fullt ut övergå i en ny roll som Ansvarig för Samhällskontakter, vilket bland annat innebär att stärka relationerna med intressenter på regional och lokal nivå.

-    Anders har gjort ett gediget arbete i rollen som Presschef och kommer kunna nyttja all sin erfarenhet för att utveckla den nya rollen, avslutar Mia Bartelson Enayatollah.

Anders Klarström har varit presstalesman och presschef sedan 2000. Han har dessförinnan arbetat som bl a brandingenjör och räddningschef. 

Fler nyheter

Fler artiklar ifrån Beredd.se


Prenumerera på vårt RSS flöde
Prenumerera på vårt RSS flöde

Annonser: