.

Publicerad: (Uppdaterades: )

Sex skäl att inte missa Mötesplats Samhällssäkerhet

Två år går otroligt fort. Det har hänt mycket sedan 2017. Då nådde Mötesplats Samhällssäkerhet all time high. Och nu är det dags igen. Den 19 och 20 november kommer nära 40 seminarier inom 6 olika temaområden att ha behandlats. Besökarna kommer förutom nya kunskaper även att ha med sig hem nya kontakter och förhoppningsvis nya affärsmöjligheter. 

Tags: totalförsvar, civilberedskap, brottsförebyggande, säkerhet, trygghet, samhällssäkerhet, krisberedskap, samsak19, mötsplatssamhällssäkerhet


Publicerad: (Uppdaterades: )

Flera explosioner i Stockholms län

Natten mot torsdagen inträffade flera explosioner i Stockholms län. Den första explosionen inträffade på Nytorgsgatan i centrala Stockholm, den andra vid en hembyggdsförening i Vaxholm och den tredje vid en festlokal vid Afrems kyrka i Södertälje. Inga person uppges ha kommit till skada. Polisen utreder händelserna som almänfarlig ödeläggelse. 

Tags: stockholm södertälje organiseradbrottslighet explosioner räddningstjänsten polisen s:tafremskyrka vaxholm södermalm nytorgsgatan


Publicerad: (Uppdaterades: )

Bostadsområde evakuerat efter dramatisk garagebrand i Hällsbybrunn

Tidigt på morgonen larmades räddningstjänsten om en kraftig garagebrand i bostadsområdet Hällsbybrunn i Eskilstuna kommun. Då det fanns gasbehållare med Acetylen i byggnaden beslutade räddningsledaren att stoppa tågtrafiken och evakuera närliggande bostäder. Prognosen just nu är att avspärrningarna kommer att vara kvar i 24 timmar på grund av explosionsrisken. 

Tags: räddsammälardalen räddningstjänsten gasbehållare explosionsrisk vma evakuering brand eskilstuna hällsbybrunn garagebrand


Publicerad: (Uppdaterades: )

Researrangören Ving återupptar flygverksamheten imorgon

Researrangören Ving meddelade för en stund sedan flygverksamheten återgår i normal drift från och med imorgon, den 24/9. 

Tags: reseinformation resande konkurs thomascook tisdag flyg ving


Publicerad: (Uppdaterades: )

Så påverkar konkursen i moderbolaget Vings verksamhet

Natten mot måndagen meddelade moderbolaget till researrangören Ving, Thomas Cook, att de ansökt om konkurs i Storbritannien. Moderbolaget har under lång tid kämpat med förluster och var tvungna att ta in mer kapital för att kunna driva verksamheten vidare. Hur påverkar konkursen i moderbolaget den svenska och de nordiska verksamheterna som drivs i Vinggruppen? 

Tags: paketreselagen resegarantin konkurs spiesresor thomascook ving


Prenumerera på vårt RSS flöde

Annonser: